KBS Academy

Welkom in het kloppende hart van onze organisatie. Hier verzamelen we alle technische expertise & innovaties rond passieve brandwerendheid. Verschillende teams van experten werken rond thema’s in werkgroepen om dit te stroomlijnen.
Onder impuls van de Operations Managers, Technical Manager & Supervisors analyseren en optimaliseren we voortdurend bestaande innovaties om zo pioneer in onze sector te blijven en klaar te zijn voor de toekomst.

In het KBS Academy Center
werken we intensief aan:

Het optimaliseren van het plaatsingsproces

Welke tools of producten kunnen een meerwaarde bieden bij de plaatsing van de brandbeveiliging en de nazorg ervan? Onze experts zorgen ervoor dat je een all-in-one oplossing voor jouw brandcompartimentering krijgt.

Advies rond product & werking

In onze 'KBS-Bijbels' verwerken we steeds de juiste methodieken en vertalen we de handleidingen naar handige informatie voor klant en uitvoerder. We zoeken steeds naar alternatieven om op elke vraag een sluitende, geteste oplossing te bieden.

Wetgeving

Binnen de Academy is onze QESH-Manager, verantwoordelijk voor de opvolging en borging van de wetgeving, alsook voor het communiceren van de nieuwtjes naar de toekomst toe. Zo waarborgen we dat het gebouw en de toestellen van al onze klanten steeds aan de meest strenge wetgevingen voldoen.

Opleidingen

'We Care For Your Safety' mag je best letterlijk nemen. In elk van onze vestigingen hebben we namelijk een Academy Center. Hier leiden we onze mensen op en zorgen we ook voor opfrissingscursussen, zowel voor onze medewerkers als voor onze partners. Op deze manier verspreiden we onze methodiek naar alle collega’s waardoor we kwaliteit en conformiteit steeds kunnen garanderen.

Meer weten over onze oplossingen?

Contacteer ons