Over Ons / Onze Blog / November Datacenter

November Datacenter

News
Events
Producten
15 november 2023

In de maand november was KBS-Systems aanwezig op diverse events in de industrie van de datacenters.

Datacenters… Een industrie in volle expansie waar KBS-Systeem deel van uitmaakt. Als lid van Datacenter France en huidig actief op 5 werven in België en Frankrijk voor datacenters trokken we naar 2 events tijdens de maand november.

De eerste stop maakten we op 15 november op de https://www.datacentreworld.fr/ te Parijs, waar we vorig jaar nog als standhouder present waren. Deze keer ruilden we onze tickets om en gingen we als bezoekers. Op deze dag maakten we tijd om klanten en partners te spreken over de evolutie van deze booming industrie. Bertrand Padilla, algemeen directeur KBS-Systems ging op pad met collega’s Mickael Desloges (Business & Contract Manager) en ElHadji Tall (Project Manager).

De volgende trip ging naar Dublin waar op 22 & 23 november https://www.datacentres-ireland.com/ plaats vond. De bakermat van de datacenters! Deze keer waren Kristof van Doorne, als Global Business Development, en Tim Thyssen (CEO – Conprosys) aanwezig om deze markt verder te ontdekken. Leuk om te merken hoe KBS-Systems een standaard is binnen de passieve brandveiligheid van datacenters.

We kijken alvast uit naar de volgende events in London & Johannesburg… Als bezoeker of standhouder…
Volg onze LinkedIn-pagina 😉.

Bekijk alvast onze flyer (ENG / FR) om te zien wat we doen voor deze industrie.

 

Gerelateerde blogposts

Alle blogposts

Het belang van passieve brandveiligheid

News  Wetgeving 

Parijs in Perspectief: een dag vol met innovatie & brandveiligheid.

News  Events 

Meer weten over onze oplossingen?

Contacteer ons