Over Ons / Onze Blog / Parijs in Perspectief: een dag vol met innovatie & brandveiligheid.

Parijs in Perspectief: een dag vol met innovatie & brandveiligheid.

News
Events
10 november 2023

Op een stralende maandagochtend, 2 oktober, maakte onze CEO, Tim Thyssen, zijn opwachting in de betoverende stad Parijs, en wat volgde was een dag doordrenkt met inspiratie en ontdekking.

Als eerste hoogtepunt stond een intrigerend bezoek aan het Datacenter in Meudon op het programma. Onder begeleiding van onze bekwame Supervisor, El Hadji Tall, werden we meegenomen op een reis door deze boeiende bouwplaats, waarbij onze toegewijde dagploeg de hoofdrol speelde. Wat dit bezoek extra bijzonder maakte, was het feit dat ons werk hier niet stopt bij zonsondergang.

Ook ’s nachts worden onze oplossingen geïmplementeerd. Dit zorgt ervoor dat we razendsnel kunnen reageren op de gebeurtenissen van de dag, wat resulteert in de snelle voltooiing van ruimtes. Maar waarom is dit van belang? Een datacenter bestaat uit afzonderlijke ruimtes die onmiddellijk in gebruik kunnen worden genomen, ongeacht de uiteindelijke oplevering van het gebouw. Als een ruimte gereed is, kan deze onmiddellijk worden verhuurd voor het opslaan van gegevens. Een slimme zet om onze ROI naar ongekende hoogten te tillen.

Dit bezoek bracht ook boeiende ontmoetingen met zich mee, variërend van de Plantmanager tot de veiligheidscoördinator, evenals onze gewaardeerde collega-installateurs ter plaatse. En wist je dat we binnenkort schitteren op Data Center World in Parijs (15, 16 november) en Data Center Ireland (22, 23 november)? Onze dank gaat uit naar El Hadji Tall voor deze boeiende ochtend!

Na een enerverende voormiddag begaven we ons in de namiddag naar het bruisende hart van Parijs. Hier, in de betoverende Expohallen van Porte De Versailles, ontvouwde zich de AFTES-beurs, een magische bijeenkomst voor iedereen met een passie voor tunnels en onderstations. Het is inspirerend om te beseffen dat we op Belgisch niveau een diepgaande impact hebben. Bewonderenswaardig hoe Denys zijn indrukwekkende referenties en kennis deelde, en laten we de glansrijke bijdragen van Heinen Doors en Promat/ETEX niet vergeten.

Met onze indrukwekkende portfolio van tunnelprojecten blijven we deze branche nauwlettend volgen, in de hoop nog meer grensverleggende projecten te realiseren met onze getalenteerde teams.

Wees voorbereid, het beste moet nog komen.

Hartverwarmende groeten,

Team KBS-Systems

   

 

Gerelateerde blogposts

Alle blogposts

Het belang van passieve brandveiligheid

News  Wetgeving 

Meer weten over onze oplossingen?

Contacteer ons