Oplossingen / Brandwerende poorten, schermen & screens

Brandwerende schermen, poorten & rookwerende screens.

Offerte aanvragen

Op zoek naar industriële brandwerende schermen, poorten of screens? Om de vereiste brandcompartimentering van grote openingen in industriële of andere gebouwen te realiseren, bieden we bij KBS een compleet gamma van brandwerende schermen en brandpoorten (roldeuren schuifdeuren, sectionaalpoorten en hefpoorten) aan. Elk van deze schermen en poorten kan gekoppeld worden aan de bestaande brandcentrale. Naast dit gamma installeren we ook rookwerende screens.

Brandwerende poorten & schermen

Omdat elke sector aan andere vereisten moet voldoen en elke klant specifieke noden heeft, worden alle brandschermen en -poorten op maat gemaakt. Elk van deze plaatsingen gaat gepaard met de installatie van een lokale bedieningskast.

Onderhoudscontract

Voor het verzekeren van de brandveiligheid van een gebouw is een jaarlijkse inspectie wettelijk vereist. We bieden hiervoor de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Na de plaatsing maken onze in-house ingenieurs een paspoort op van je gebouw. Aan de hand van dat paspoort, dat fungeert als inventaris, verlenen we het correcte onderhoud. Standaard voorzien we bij elk installatieproject een QR-code zodat we op de voor jullie geïnstalleerde objecten de juiste informatie kunnen bijhouden. Volg alles digitaal op via het klantenportaal waar je alle geïnstalleerde objecten terugvindt.

"Een blijvende samenwerking."

Luc Van Goethem

Rookwerende screens

Het installeren van rookwerende screens kent specifieke organisatorische parameters. De omgevingsparameters zijn cruciaal in de juist keuze van product alsook naar plaatsing toe. Op basis van alle parameters formuleren we samen met onze partners de juiste oplossing met de juiste aanpak.