Stalen branddeuren met brandweerstand tot EI1-120

 

Waarom kiezen voor een stalen branddeur?

lanxess

Voornamelijk industriële technische installaties, alsmede openbare publieke ruimtes zoals parkings, tunnels,… vereisen deurgehelen welke voldoende mechanische weerstand en brandwerendheid garanderen. Bovendien kan een stalen branddeur voorzien worden van bijkomende eigenschappen zoals akoestiek, inbraakwerendheid, explosiebestendigheid,… Voor al deze karakteristieken dienen deze stalen deurgehelen getest te zijn volgens de geldende Europese standaard.

 

Vakkundige installatie

Om van alle functionele troeven van een stalen branddeur te kunnen genieten, is een vakkundige plaatsing noodzakelijk. Door middel van geregelde opleidingen en bijscholingen blijven onze plaatsers op de hoogte van de laatste nieuwe technische ontwikkelingen. 

Jaarlijkse inspectie alle branddeuren

Naast installatie behoort ook een onderhoudscontract tot de mogelijkheid. Op basis van een jaarlijkse inspectie kan er een inspectiefiche opgesteld worden en kunnen er proactief kleine herstellingen uitgevoerd worden waar nodig.

Welke mogelijkheden bestaan er voor een stalen branddeur?

Een stalen branddeur moet in de eerste plaats de vereiste brandweerstand garanderen, volledig conform de wettelijke normering.
 

Afwerking van stalen deuren

Op uw vraag kunnen de stalen branddeuren geleverd worden in een gewenste afwerking, bv inox 304, inox 316, een RAL kleur of poedercoating.

Toebehoren voor branddeuren

Er bestaan talrijke toebehoren voor stalen branddeuren. Denk daarbij aan deurpompen, openhoudmagneten, elektrische sloten, systemen voor toegangscontrole, deurtrekkers, stormkettingen,.... rekening houdend met de toebehoren die officieel getest zijn en opgenomen zijn in de classificatierapporten.

Sterk in advies

KBS Systems investeert daarom veel tijd in advies. Wij werken nauw samen met onze leveranciers, waarbij we ook voor branddeuren steeds maatwerk garanderen volgens de wensen en behoeftes van de klant.

DSC02698

Onze leveranciers voor stalen branddeuren

Sinds meer dan 20 jaar zijn we een officiële gerenommeerde partner van Heinen deurgehelen.

Voor meer technische info verwijzen wij u graag door naar hun website www.heinen-doors.Be. Ons partnership laat ons nog steeds de mogelijkheid om eventueel andere deurgehelen te installeren. 

 

Heinen

Meer weten over stalen branddeuren?

Contacteer ons met al je vragen