Referenties

Op deze pagina tonen we enkele realisaties van projecten bij onze vaste klanten. Via de filter kan u zoeken op de juiste activiteit binnen de juiste industrie. Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via de contactpagina.

 • Sectoren

 • Oplossingen

Passieve brandwering voor Joriba Bakery in Moeskroen

Heerlijk! Van de Diksmuidse boterkoeken (1942!) naar dé Berlijnse bollen en Éclairs tot zoveel meer! Met hun vakmanschap in artisanaal gebak zijn we maar wat blij om hen te mogen helpen met onze passieve brandwerende oplossingen in het site te Moeskroen. Joriba Bakery heeft een nieuwe productiesite én wat voor eentje. Onze contactpersoon kwam bij ons terug om hun vraag naar ontzorging in passieve brandveiligheid. Het juiste adres! In deze omgeving komen tal van oplossingen aan bod die we met ons team mochten uitvoeren: brandwerend dichten, brandwerende moffen, brandwerend kitten & brandwerend omkasten.  Onze tandem Oost-West met Axel & Lennerd maakten er samen met en voor de klant een mooie referentie van. Lees hier de case.

VoedingAfdichtingenOmkasting

Raamcontract voor Lidl

Voor onze klant Lidl hanteren we het raamcontract voor de activiteit brandwerende afdichtingen. Bij de ontwikkeling van hun nieuwe winkels alsook renovatiewerken roepen ze onze diensten af volgens nood en timing. Door onze digitale oplossingen genereren we in een mum van tijd het bijhorend As-Builtdossier met de juiste technische fiches gebaseerd op het raamcontract volgens de afgesproken technieken en prijzen. Snelheid, kwaliteit & conformiteit!

RetailAfdichtingenOnderhoud

De Europese hoofdzetel… Residence Palace

Het Europagebouw in Brussel is de hoofdzetel van de Europese Raad en de Raad van de Europese Unie. Meer dan 300 deurgehelen waren het die we installeren in dit oude appartementencomplex. Op die manier zorgden we mee voor de make over van dit wondermooie art-deco gebouw. Naar inbraakwerenden en brandwerende deuren werden we ook aangesteld voor de brandwerende dichtingen en brandwerend spuitwerk van de draagstructuren.

OverheidAfdichtingenBescherming draagstructurenDeuren en tunneldeuren

De staalfabrieken van ArcelorMittal te Gent & Cockrill Sambre

Op deze sites kiest ArcelorMittal reeds jaar en dag voor KBS-Systems om hun fabrieken brandbeveilig te houden. In overleg met hun interne preventiedienst en brandweer informeren we de gebouwbeheerders en helpen we hen om de juiste nood te bepalen in functie van wet en technieken. Alle activiteiten die KBS-Systems aanbiedt worden hier geïnstalleerd. Een mooi referentie!

MetaalindustrieAfdichtingenDeuren en tunneldeurenKabels behandelenOmkastingOnderhoud

Een brandbeveilig SCK-CEN te Mol

SCK CEN is een Belgisch nucleair onderzoekscentrum. SCK CEN is een wereldleider op het vlak van wetenschappelijk onderzoek, dienstverlening en opleiding in de nucleaire sector. Het onderzoekscentrum zoekt oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het vlak van veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.

Op deze uniek locatie realiseerden we het installeren van branddichtgen, branddeuren en brandkleppen. Daarnaast was onze engineering de basis voor de installatie van de brandwerende wanden.

NucleairAfdichtingenDeuren en tunneldeurenOmkasting

Kerncentrales Doel & Tihange

Binnen de kerncentrales van Doel (Antwerpen-Waasland) & Tihange (Luik) voeren we reeds sinds jaren alle activiteiten uit die we aanbieden inzake  passieve brandveiligheid. Van het installeren van brandwerende deuren tot en met het onderhouden van onze geïnstalleerde objecten door een zelfstandig team on site. Met enkele specials waaronder het installeren van Bunkerkits en het werken in beveiligde omgeving  voelt dit als een speeltuin gezien onze ervaring en operationele machine. En nog veel meer …

 • Branddichtingen RF–EI
 • Brandstoppen op electrische kabels
 • Brandwerende omkastingen
 • Brandkleppen
 • Brandwerende metalen draaideuren
 • Brandwerende schuifpoorten
 • Inbraakwerende wanden en deuren WK3
 • Inbraakwerende en kogelwerende wanden en deuren WK5-WK6 Bunkerkit
 • Brandwerende fysische scheiding tussen kabelbanen met verschillende polariteiten
 • Onderhoud branddichtingen en branddeuren sinds 1985

NucleairAfdichtingenBescherming draagstructurenDeuren en tunneldeurenKabels behandelenOmkastingOnderhoudPoorten, schermen & screens