Over Ons / Cases / Atlas Copco

KBS-Systems & Atlas Copco

Brandwerende afdichtingen voor Atlas Copco

Brandwerende afdichtingen plaatsen, zonder impact op het productieproces? Geen probleem!

 

Een onderneming of industrieel gebouw brandveilig maken vergt de nodige daadkracht. Of al die bedrijvigheid en werken de productiviteit van jouw onderneming belemmeren? Hoegenaamd niet. KBS-Systems weet namelijk hoe belangrijk continuïteit is voor uw zaak of bedrijf. Daarom pakken we de werken altijd doordacht en gestructureerd aan. Onze grootste troef? We luisteren naar onze klanten. Met glasheldere afspraken bewaken we niet alleen de brandveiligheid, maar ook de productiviteit van jouw onderneming. Dat mocht ook Atlas Copco recent weer aan den lijve ondervinden bij de plaatsing van nieuwe brandwerende afdichtingen!

 
 

 

Atlas Copco: essentiële schakel voor gehele industrie(ën)

 

Atlas Copco bouwt werkplaatsoplossingen in talloze vormen, maten en gewichten. Dit betekent dat hun productiecapaciteit, en vooral; continuïteit, talloze andere bedrijven beïnvloedt. Zodra we dus bij hen aan de slag gingen, wisten we dat onze flexibiliteit en focus op minimale impact op de corebusiness van de klant belangrijke argumenten waren in hun keuze voor KBS-Systems. Die extra ‘service’ is een belangrijk onderdeel van ons troevenpakket. 

 
 

De ‘hoofdmoot’ van de werken in de technische ruimte

 

Bij deze werken was het vanzelfsprekend zaak om het dagelijkse reilen en zeilen van de klant zo weinig mogelijk te belemmeren. Daarom kiezen we er steeds voor om het gros van onze werken in de technische ruimte uit te voeren. Die focus op comfort en continuïteit voor de klant, vergt natuurlijk wel wat extra kennis en vaardigheid. Niet alle gaten die brandwerende afdichtingen behoeven zijn vlotjes te bereiken vanuit die technische ruimte. Onze prioriteit is meerzijdig: comfort, continuïteit én kwaliteit. Omwille van dat laatste streefdoel kan het natuurlijk zijn dat we ook elders in het bedrijf, bijvoorbeeld in een productiehal, aan de slag gaan. 

 
 

Brandwerende afdichtingen dankzij een open dialoog!

 

In dat laatste geval is een transparante, begripvolle dialoog onontbeerlijk. Het versterken van de veiligheid en productieve continuïteit, hoeven elkaar niet in de weg te staan. Alles hangt af van de flexibiliteit en communicatievaardigheid van de aannemer/plaatser. De technische expertise van onze mensen is behoorlijk indrukwekkend, maar in dit project was de communicatie minstens even belangrijk. Ook op dat vlak willen we ons dagelijks onderscheiden. Daarover kunnen ze bij Atlas Copco nu ook een woordje meespreken!  

Meer weten over onze oplossingen?

Contacteer ons